Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sporttáplálkozás a maximális teljesítményhez

Paraméterek

Szerző Silye Gabriella
Cím Sporttáplálkozás a maximális teljesítményhez
Alcím Táplálkozási kézikönyv sportolóknak
Kiadó Exsol-Group Kft.
Kiadás éve 2023
Terjedelem 192 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 08 0283 3
Eredeti ár:
3.465 Ft

Könyvünk sportolók, olimpikonok, edzők, sportélettani szakértő és sportorvos véleménye a sporttáplálkozás hatékonyságáról, tapasztalatairól. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján megválaszolja a sportolókban felmerülő gyakorlati kérdéseket.

Leírás

Könyvünk sportolók, olimpikonok, edzők, sportélettani szakértő és sportorvos véleménye a sporttáplálkozás hatékonyságáról, tapasztalatairól. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján megválaszolja a sportolókban felmerülő gyakorlati kérdéseket: a helyes étkezés, edzés előtt és után, verseny előtt, a felkészülési időszak alatt, illetve az edzőtáborban; a teljesítményfokozás és- optimalizálás kérdése; a fáradás késleltetése; a sportsérülés elkerülése; a testsúly csökkentése; a vitamin és ásványi anyagok megfelelő pótlása; a folyadék- és tápanyagszükséglet biztosítása, az izomtömeg növelés; a fogyókúra. Mintaétrendekkel és receptekkel támogatott, a különböző sportágak szükségleteit külön tárgyaló gyakorlati kézikönyv. A sporttáplálkozás nem csak élsportolóknak szól, hanem mindenkinek, aki rendszeresen sportol, vagy eredményt szeretne elérni az edzéssel.

„Örülök, hogy már nem csupán a szakmai stáb és mi, sportolók foglalkozunk az eredményességünk fokozásával, hanem például a sporttáplálkozáshoz is kapunk komoly ismeretanyagot többek között Gabriella szaktudása és lelkesedése révén. Én is fontosnak tartom a könyvben olvasható alapelvek követését, különösen versenyidőszakban, tétmérkőzések idején van nagy jelentőségük.”

(Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó)

„Ez a mű rengeteget fog segíteni a sportolóknak a számukra optimális táplálkozás kialakításában. Én is ezen elveket használva készültem a 2010-es úszó Eb-re és a mai napig eszerint élek és szívesen ajánlom mindenkinek.”

(Cseh László, háromszoros olimpiai ezüstérmes, világbajnok, nyolcszoros Európa-bajnok úszó)

Exsol-Group Kft., 2023.

Írta: Silye Gabriella