Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Raktározási folyamatok 2.

Paraméterek

Szerző Sebestyén László
Cím Raktározási folyamatok 2.
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2019
Terjedelem 160 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 16 6739 4
Eredeti ár:
3.880 Ft
3.686 Ft
Online kedvezmény: 5%

Tankönyvünk a logisztikai technikus képzésben résztvevők számára készült. Előzménykötete a Raktározási folyamatok 1., amely a raktározáshoz kapcsolódó ismeretek megalapozására szolgál. A második rész elmélyíti azokat, átlátható, logikus felépítésével, a számos szemléltető ábrával és táblázattal hozzásegíti a tanulót az ismeretek elsajátításához. 

Leírás

A raktározás az áru tárolására, állagának megóvására, a készletek elhelyezésére szolgáló tevékenység. A raktározás célja a nyersanyag biztonságos tárolása a felhasználásáig, fizikai tulajdonságainak megőrzése, önálló raktár esetében az expediálási feladatok ellátása. A logisztikai láncban egymást követő fázisok a raktárakon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, ezért a raktározás tevékenysége nagy szerepet játszik mind az áru-, mind az információáramlásban.

Tankönyvünk a logisztikai technikus képzésben résztvevők számára készült. Előzménykötete a Raktározási folyamatok 1., amely a raktározáshoz kapcsolódó ismeretek megalapozására szolgál. A második rész elmélyíti azokat. A könyv első fejezete a raktári tárolás rendszerével foglalkozik, a különféle áruk minden szempontból megfelelő tárolási lehetőségeit mutatja be. A második fejezet az anyagmozgatás megoldásait és eszközeit részletezi. A harmadik fejezet a teljesítmény és hatékonyság kimutatásához szükséges mérésekkel, számításokkal foglalkozik. A tankönyv átlátható, logikus felépítésével, a számos szemléltető ábrával és táblázattal hozzásegíti a tanulót az ismeretek elsajátításához.

A kiadvány fő témakörei:

A raktári tárolás rendszere;

A raktári folyamatok anyagmozgató eszközei;

Mérések, értékelések a raktárban;

Összefoglaló feladatok

 

Műszaki Könyvkiadó, 2019.

MK-7002

Írta: Sebestyén László

Szakmai lektor: Nagy Dezső

 

Kapcsolódó kiadványok:

Raktározási folyamatok 1.

Raktározási ismeretek példatár

Az áruforgalom lebonyolítása

Fenntartható raktárkezelés autonóm drónokkal