Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Paraméterek

Szerző Horváth Péter
Cím Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2012
Terjedelem 208 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 337 081 0
Eredeti ár:
2.990 Ft
2.093 Ft
Online kedvezmény: 30%

A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült, a legújabb szakképzési kerettantervek alapján.

Leírás

A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült, a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-biztonsági alapfogalmakat, valamint az élelmiszerek helyes tárolását, feldolgozását és értékesítését szabályozó európai uniós és hazai jogszabályokat. A második rész bemutatja a vendéglátó-üzletek kialakításának és működtetésének tárgyi és személyi feltételeit, a HACCP minőségbiztosítási rendszer elveit és gyakorlatát, ezen belül a személyi higiénia előírásait és szabályait, amelyek betartása kiemelt jelentőségű a vendéglátó-tevékenység folytatása, a napi munkavégzés során. A fejezeteket záró kérdések, az egyéni és csoportos feladatok jól szolgálják az ismeretek rendszerezését, a lényegkiemelést és a tanultak gyakorlati alkalmazását, mindezzel segítik a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést. A könyv a szerző korábbi, azonos című könyvének felújított változata.

 

Műszaki Könyvkiadó, 2012.

Kiadói kód: KP-2331

Írta: Horváth Péter

Lektor: Galambosné Goldfinger Erzsébet

 

Kapcsolódó témakör:

Élelmiszer- és vendéglátóipar