Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Témakörök
Élelmiszer-alapismeretek
Eredeti ár: 3.880 Ft
3.686 Ft
Online kedvezmény: -5%

Élelmiszer-alapismeretek

Eredeti ár: 3.880 Ft
3.686 Ft
Online kedvezmény: -5%

A vendéglátó-szakképzés számára készült tankönyv ismerteti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat, továbbá az alapvető árutulajdonságok változásait.

Leírás

A vendéglátó-szakképzés számára készült tankönyv ismerteti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat, továbbá az alapvető árutulajdonságok változásait.

 

Műszaki Könyvkiadó, 2020.

MK-5869

Írta: Galambosné Goldfinger Erzsébet – Horváth Péter

 

Kapcsolódó témakör:

Élelmiszer- és vendéglátóipar

Paraméterek

Szerző Galambosné Goldfinger Erzsébet – Horváth Péter
Cím Élelmiszer-alapismeretek
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelem 224 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 16 6721 9

Kapcsolódó kiadványok

Cukrászati ismeretek

Raktáron
6.350 Ft

Ételkészítési ismeretek

Raktáron
Eredeti ár:6.300 Ft 5.670 Ft
-10%

Ételkészítési ismeretek

Raktáron
Eredeti ár:8.200 Ft 6.970 Ft
-15%