Befőzés és tartósítás
Paraméterek
Szerző | Cosima Bellersen Quirini |
Cím | Befőzés és tartósítás |
Alcím | 399 recept – lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok |
Kiadó | Sziget Könyvkiadó |
Kiadás éve | 2024 |
Terjedelem | 144 oldal |
Formátum | B/5, ragasztókötött |
ISBN | 978 615 5723 66 7 |
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítés szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. |
|
|
Leírás
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítés szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Sziget Könyvkiadó, 2024.
Írta: Cosima Bellersen Quirini
Fordította: Jakab Judit