Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Baromfifeldolgozás

Paraméterek

Szerző Friedrich László – Németh Csaba – Zeke Ildikó Csilla – Vén Csilla
Cím Baromfifeldolgozás
Alcím A középfokú agrárszakképzés tankönyve
Kiadó Herman Ottó Intézet
Kiadás éve 2011
Terjedelem 296 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 309 013 8
Eredeti ár:
4.100 Ft

A hús- és baromfiipari technikus és a baromfi-feldolgozó szakképzés tankönyve. A húsipar arra törekszik, hogy termékeinek meghatározó hányadát feldolgozott, ún. konyhakész, vagyis konyhára előkészített állapotban és töltelékes készítmények formájában forgalmazza. 

Leírás

A hús- és baromfiipari technikus és a baromfi-feldolgozó szakképzés tankönyve. A húsipar arra törekszik, hogy termékeinek meghatározó hányadát feldolgozott, ún. konyhakész, vagyis konyhára előkészített állapotban és töltelékes készítmények formájában forgalmazza. A hús- és húsalapanyagú termékek aggálymentes fogyaszthatóságát befolyásoló tényezők jelen vannak az állat felnevelésének időszakától kezdve a végtermék kibocsátásáig mindenütt. Nem közömbös, hogy egy vágóállatnak milyen az egészségi állapota, milyen környezetben tartják, mivel etetik, milyen gyógyszerekkel kezelik, hogyan szállítják a vágóhídra, milyen higiéniai feltételrendszerben vágják, húsát milyen technológiával dolgozzák fel, a terméket hogyan tárolják, forgalmazzák.

 

VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet (Herman Ottó Intézet), 2011.

É-625

Írta: Dr. Friedrich László – Németh Csaba – Zeke Ildikó Csilla – Dr. Vén Csilla

Szakmai lektor: Kovács Gáborné, Wayda Imréné

Alkotó szerkesztő: Bereczkiné Kardeván Kinga

 

Kapcsolódó kiadványok:

A biobaromfi tartása

A gyöngytyúk tenyésztése és fajtavédelme Magyarországon

A sertés-, szarvasmarha- és baromfitartás higiéniája és állomány-egészségtana